ASCENDIS WELLNESS S.R.L este operator de drept al site-ului online www.slimsun.ro.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site (www.slimsun.ro), implica acceptarea acestor termeni si conditii. SunWave Pharma SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe acesta pagina, fara a fi obligata sa instiinteze in scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificari. Folosirea in continuare a site-ului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse.

ASCENDIS WELLNESS S.R.L
Sediul social: Strada Paleologu Nr.24, Etaj 2, Biroul E24, Sector 3, Bucuresti
Tel: +40 (21) 461 1002
E-mail: info@sunwavepharma.com

Numar Registrul Comertului: J40/3916/2017
Cod unic de inregistrare: RO37259803
IBAN: RO38INGB0001008223738910
Banca: ING Romania

Continut

Se face referire la domeniul www.slimsun.ro si subdomeniile acestuia, continutul oricarui email trimis Cumparatorilor prin mijloace electronice sau alte mijloace de comunicare.

Elementele de identificare si operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, programe, baze de date) si datele de identificare ale produsului SlimSun oferit spre vanzare (imagini, texte, simboluri) – sunt proprietatea ASCENDIS WELLNESS S.R.L si a furnizorilor sai, si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ASCENDIS WELLNESS S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator online al site-ului, sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau, luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produsului SlimSun sau regasite in articole din site, nu reprezinta obligatie contractuala din partea operatorului site-ului SlimSun.ro, acestea avand scop exclusiv de prezentare.

Utilizatorul / Clientul poate utiliza sau copia  Continutul in scopuri personale sau non-comerciale.

Operatorul ASCENDIS WELLNESS S.R.L poate solicita Clientului, dupa finalizarea unei comenzi inscrierea unui Review legat de produsul SlimSun achizitionat cu scopul de a informa alti posibili Utilizatori ai site-ului www.slimsun.ro sau pentru a utiliza informatiile in dezvoltarea serviciilor si produselor SunWave Pharma.

Preturile produselor afisate in site sunt exprimate in Lei si includ TVA. Operatorul SunWave Pharma isi rezerva dreptul de a modifica pretul produsului fara o notificare prealabila a clientului.

Totodata continutul sectiunii “Termeni si conditii” poate suporta modificari din partea operatorului ASCENDIS WELLNESS S.R.L fara o notificare prealabila a clientului.

ASCENDIS WELLNESS S.R.L face tot posibilul pentru a asigura informatii corecte si intr-un mod accesibil Clientului, fara intreruperi de natura tehnica a site-ului www.slimsun.ro sau a altor canale de transmitere a informatiilor.

Prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Accesand acest site, utilizatorul este de acord ca ASCENDIS WELLNESS S.R.L sa prelucreze datele sau informatiile cu caracter personal, manifestandu-si acordul pentru urmatoarele:

– procesarea comenzilor sau cererilor transmise,
– inregistrarea pe site si abonarea la newsletter exprima acordul de primire a mesajelor comerciale conform legilor în vigoare,
– solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor transmise
– realizarea studiilor de piata si de produs, si marketingul produselor si al serviciilor SunWave Pharma
– alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

ASCENDIS WELLNESS S.R.L a obtinut dreptul de a colecta, procesa, pastra, distribui informatii cu caracter personal si de a furniza bunuri si servicii prin intermediul vanzarilor directe avand nr. de notificare 1384 respectiv 2347, inregistrate la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001, click aici pentru verificare date online.

Scopul colectarii datelor este pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului de client, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

ASCENDIS WELLNESS S.R.L poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou, mostre sau alte mesaje speciale.

Completand formularul de comanda sau de inscriere, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie stocate de catre ASCENDIS WELLNESS S.R.L

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Strada Paleologu nr.24, Etaj 2, Biroul E24, Sector 3, Bucuresti.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, utilizand sectiunea de “Contact” din cadrul site-ului www.slimsun.ro .

Politica de utilizare cookie-uri

Acest site foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Vezi aici detalii complete.

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra pe site-ul www.slimsun.ro ca membru, trebuie sa:

  • furnizati date corecte, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum cere formularul de inregistrare al site-ului.
  • mentineti si actualizati, atunci cand situatia o cere, datele dumneavoastra pentru a fi corecte, exacte şi complete.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa alegeti un nume de utilizator ce coincide cu adresa dumneavoastra de e-mail si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si / sau cu parola dumneavoastra.

Prin inregistrare ca membru in site-ul www.slimsun.ro , aveti posibilitatea de a beneficia de discount-uri pentru comenzile plasate in site, istoric al comenzilor si rapiditate in operarea si / sau modificarea acestora. Puteti beneficia de programe si produse promotionale sau gratuite pentru produsul SlimSun.

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoară pe site respecta regulamentele create de ASCENDIS WELLNESS S.R.L. Acestea sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de posta electronica sau alte canale de comunicatie. Promotile prezentate sunt valabile in perioda de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioda de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. ASCENDIS WELLNESS S.R.L isi rezerva dreptul de a intrerupe sau anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabilă. Atat promotiile active cat si cele incheiate vor beneficia de descriere distincta si detaliata in cadrul site-ului www.slimsun.ro

Comenzi de produse

Puteti plasa comenzi de produse prin formularul de comanda, email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o confirmare de comanda prin email in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale privind facturarea si livrarea produselor. Daca observati erori in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactați imediat pentru o remediere cat mai rapida. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise. Online sunt acceptate doar comenzi din partea persoanelor fizice. Pentru facturarea comenzilor pe persoana juridica, dupa plasarea comenzii pentru produsul SlimSun in site-ul  www.slimsun.ro va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a ne transmite datele de facturare si pentru a detalia termenii si conditiile necesare in aceasta situatie.

Livrarea comenzilor

Comandand direct pe site-ul Slimsun.ro, produsul se va livra in termen de maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Acest termen este insa orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa SunWave Pharma S.RL.

Livrarea produsului SlimSun se realizeaza prin partenerul nostru Fan Courier S.R.L., costurile si conditiile de livrare fiind detaliate in pagina de prezentare a produsului SlimSun si in detaliile de plasare a comenzii.

Daca doresti informatii suplimentare referitoare la modalitatea de livrare pentru produsul SlimSun, ne poti contacta utilizand sectiunea “Contact” iar colegii nostrii de la Suport Clienti va vor putea oferi toate informatiile necesare privind detaliile serviciilor de livrare.

Plata comenzilor

Plata comenzilor se face prin ramburs sau prin plata online cu cardul.

Plata ramburs se va face in momentul primirii coletului de la curier.

Plata online cu cardul se face prin intermediul unui sistem securizat, asigurat de PayU.ro.

Conditii de returnare

Conform OUG 34/2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului, completand cererea cu datele de la punctul B din Anexa OUG 34/2014 ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Astfel, consumatorul are dreptul ca, in termen de 21 zile de la primirea produselor comandate si platite, sa notifice in scris ASCENDIS WELLNESS S.R.L, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. ASCENDIS WELLNESS S.R.L are obligatia să returneze in termen de 21 zile contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate, in conformitate cu dispozitiile art. 13 din OUG 34/2014.

Clientii vor returna produsele achizitionate si platite, in ambalajul original, in termen de 21 zile de la primire, fara invocarea unui motiv anume. Suma inapoiata include doar valorea produselor returnate de catre client in forma fizica a ambalajului ce coincide cu forma initiala la livrarea produsului.

Pentru detalii complete puteti consulta sectiunea Politica returnare .

Modificarea sau anularea unei comenzi

Modificarea unei comenzi – adaugare sau stergere produse din comanda, modificare numar de contact, modificare adresa etc, se poate face fie din contul dumneavoastra, fie telefonic la numarul de telefon afisat pe site. In cazul in care modificarea se face telefonic, va rugam sa ne precizati numarul si data comenzii ce se doreste a se modifica. Mentionam ca modificarea sau anularea unei comenzi pe site-ul www.slimsun.ro se poate face inainte ca ea sa ajunga in procesul de livrare.

Comenzile pot fi anulate la solicitarea clientului, folosind formularul de contact. Solicitarea va fi procesata in timpul programului de lucru. In momentul anularii unei comenzi achitate cu card online, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Litigii

Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanța cu legile României, iar utilizatorul admite sa se supuna juridstictiei instantelor judecatorești.

Orice conflict aparut intre ASCENDIS WELLNESS S.R.L si utilizatori, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele două parti la sediul SunWave Pharma. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu.

Aducerea la cunostinta ASCENDIS WELLNESS S.R.L despre neregulile constatate de cumparator trebuie sa se faca in scris sau prin email. Acesta trebuie sa mentioneze ce a constatat si sa pastreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat si dupa caz, inlocuit.

Solutionarea litigiilor

Pentru solutionarea litigiilor va rugam sa ne contactati prin email la adresa info@sunwavepharma.com sau folosiți plaforma SOL de soluționare a litigiilor.