1.Cadru legal

Achizitioneaza SlimSun cu incredere, iar noi iti oferim contravalorea produsului inapoi, daca nu sunteti multumit de el.

Produsele noastre vin insotite cu garantia returnarii sumei in 21 zile (14 zile In care puteti folosi produsul + 7 zile in care ne puteti contacta pentru returul produsului).

Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul privind procesul de vanzare la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 21 zile de la data comenzii. In aceasta situatie, costurile si cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site-ul www.slimsun.ro din momentul trimiterii comenzii, pot fi returnate fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va mentiona natura lipsei de conformitate.

Clientul are dreptul de a solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Produsele se pot returna numai in aceeasi conditie fizica in care v-a fost livrat:

Cazul 1. Daca ati achizitionat o cutie SlimSun – 60 capsule, clientul este obligat sa returneze catre SlimSun SRL doar materialele primite impreuna cu produsul ( voucherul primit cadou la achizitie, sau orice alta promotie/cadou inclus in pret).

Cazul 2. Daca ati achizitionat 2 cutii SlimSun – 120 capsule, clientul este obligat sa returneze a doua cutie neutilizata in ambalajul original, fara urme de utilizare si cu documentele, materialele si prospectul care l-au insotit, inclusiv voucherul primit cadou la achizitie, sau orice alta promotie/cadou inclus in pret.

2.Exercitarea dreptului de retur

Consumatorul informeaza SlimSun cu privire la decizia de retur, prin completarea formularului de retur disponibil pe site http://www.slimsun.ro/formular-retur/.

Clientul va primi pe adresa de e-mail numarul de inregistrare si detaliile privind solicitarea inaintata, in termen de 48 de ore lucratoare de la transmiterea notificarii.

3.Costuri si taxe speciale pentru retur produse

Costuri suportate de catre client:

Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia clientul doreste sa il returneze in termen de 14 zile de la receptionarea acestuia ( art. 14,. punctul 2 ).

Produsele care prezinta lovituri, socuri, ciobituri, zgarieturi, modificari fizice sau alte semne de uzura, precum si produsele consumate partial ( exceptie face CAZUL 1 de retur ), nu vor fi acceptate pentru returnare.

Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi comercializat, clientului i se va solicita o taxa pentru costurile de readucere a produsului in stadiul initial.

Produsul se poate returna doar prin curier, la adresa: Soseaua Bucuresti-Targoviste nr. 12A, Mogosoaia, judetul Ilfov.

Costuri suportate de catre SlimSun:

Produse care nu sunt conforme cu specificatiile din oferta SlimSun.

Produse care nu sunt conforme cu specificatiile mentionate in comanda clientului.

Daca produsul sau coletul prezinta deteriorari la receptia comenzii, datorita modului in care a fost transportat.

In cazul in care coletul este expediat cu plata la destinatie, noi suntem nevoiti sa facturam contravaloarea transportului, si unde este cazul, costul kilometrilor aditionali.

4.Rambursarea sumei

Contravaloarea returnata nu include si cheltuielile de transport, aceasta fiind suportata de client. (exceptie fac cazurile mai sus mentionate).

Clientul are dreptul de a solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Rambursarea sumei se face in cel mult 14 zile calendaristice, de la data la care clientul a primit notificare de Accept retur (art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4).

Ziua in care clientul isi exercita dreptul de retur a produsului nu se va lua in seama la calculul termenului, conform art.24 punctele 2 si 3. Iar in situatia in care ultima zi a termenului este o zi lucratoare, SlimSun va prelungi termenul in mod corespunzator.