Chromax este un supliment de pierdere in greutate ce contine picolinat de crom si reglementeaza nivelul zaharului din sange, in scopul de a preveni pofta de mancare.

Picolinatul de crom apare, de obicei, sub forma de pudra de culoare rosu aprins iar cercetarile au aratat ca o cantitate mica de crom in sange sprijina utilizarea glucozei din insulina. Imbunateste metabolismul glucozei in timp ce tine controlul asupra apetitului. Chromax sustine controlul greutatii și permite celui care o administreaza sa se bucure de mai multa energie.

Prin sprijinirea absorbtiei glucozei in sange, cu siguranta te vei simți plin de energie, iar pofta de mancare va fi sub control. Cu ajutorul Chromax vei fi  in masura sa reduci aportul tau zilnic de alimente și pe termen lung, se va reflecta  in pierderea in greutate.

Studiile clinice au dovedit ca Chromax reduce semnificativ rezistenta la insulina si imbunatateste utilizarea glucozei in muschi, dar si ca reduce semnificativ aportul alimentar prin reducerea senzatiei de foame si a poftei de carbohidrati (paine, cartofi, etc). Chromax a demonstrat de asemenea ca induce scaderea in greutate prin scaderea depozitelor de grasime ale organismului.

Mecanism de actiune:

Ofera control al apetitului;

Sigur in comparatie cu alte suplimente pe baza de stimulent.

 

Siguranta administrarii Chromax:

Cromul este un mineral cunoscut pentru a fi in siguranta. Nu exista rapoarte cu privire la orice efecte secundare cauzate de acest ingredient.

Consultati medicul de specialitate in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.