Chitosan

Chitosanul reduce nivelul de colesterol si a greutatii corporale. Este extras din crusta unora dintre animalele marine (crustacee, mai ales) si este un material fibros care este clasificat ca fiind o polizaharida, ce are actiuni multiple atunci cand este administrat in curele de slabire.

Extras din crustacee

Scaderea colesterolului

Scaderea in greutate

Extract de fasole alba

Extractul de Phaseolus vulgaris sau mai pe intelesul nostru: extract de fasole. Este bogat in vitamina C si fibre dietetice si reduce glicemia si nivelul de insulina, oferind o masa satioasa si fara multe calorii.

Reduce absorbitia glucidelor

Reglează glicemia

Arderea grasimilor

Advantra Z

Advantra Z® este derivat din fructul imatur de portocala amara, fiind un ingredient alimentar utilizat în mod tradițional pentru scopuri dietetice si medicinale. Acționează prin creșterea termogenezei – o metoda dovedita de a sprijini managementul greutatii si tonifierea – si care ajuta la intensificarea arderii caloriilor si a grasimilor.

Extract de portocala amara

Surplus de energie

Arderea grasimilor

Morosil

Morosil® este un extract obtinut din sucul portocalelor rosii si contracareaza acumularea de grasime, cat si cresterea in greutate.

Extract de portocale rosii

Contine Vitamina C

Scaderea in greutate

Chromax

Chromax® contine picolinat de crom care ajuta la controlul apetitului, sprijina absortia glucozei in sange si confera energie si o stare de bine.

Previne pofta de mancare

Controlul greutatii

Scaderea greutatii

Chitosanul reduce nivelul de colesterol si a greutatii corporale. Este extras din crusta unora dintre animalele marine (crustacee, mai ales) si este un material fibros care este clasificat ca fiind o polizaharida, ce are actiuni multiple atunci cand este administrat in curele de slabire. Citeste mai mult
Extractul de Phaseolus vulgaris sau mai pe intelesul nostru: extract de fasole. Este bogat in vitamina C si fibre dietetice si reduce glicemia si nivelul de insulina, oferind o masa satioasa si fara multe calorii. Citeste mai mult
Morosil® este un extract obtinut din sucul portocalelor rosii si contracareaza acumularea de grasime, cat si cresterea in greutate. Citeste mai mult
Advantra Z® este derivat din fructul imatur de portocala amara, fiind un ingredient alimentar utilizat în mod tradițional pentru scopuri dietetice si medicinale. Acționează prin creșterea termogenezei – o metoda dovedita de a sprijini managementul greutatii si tonifierea – si care ajuta la intensificarea arderii caloriilor si a grasimilor. Citeste mai mult

Chromax® contine picolinat de crom care ajuta la controlul apetitului, sprijina absortia glucozei in sange si confera energie si o stare de bine. Citeste mai mult

SunWavePharma

Sun Wave Pharma

Sun Wave Pharma este compania farmaceutica No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza o gama larga de produse naturale in domeniile Gastroenterologie, Obstetrica & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL. Cele 9 Divizii strategice promoveaza atat produsele naturale cat si imaginea companiei Sun Wave Pharma. Avem cea mai mare forta de vanzari din Romania, compusa din peste 300 de reprezentanti in teren, ce distribuie produsele Sun Wave Pharma pe tot teritoriul Romaniei.

Prin produsele noastre naturale crestem calitatea vietii pacientilor si sustinem mentinerea unei vieti sanatoase indiferent de varsta.
Inca din 2008 ne-am dedicat toate cunostintele si abilitatile noastre medicilor si farmacistilor, pentru ca stim ca putem transforma in bine viata pacientilor lor.
Inovam, colaboram, investim in stiinta si credem cu tarie ca sanatatea optima nu apare din intamplare, ci este un proces sustinut.