Achizitioneaza SlimSun cu incredere, iar noi iti oferim contravalorea produsului inapoi, daca nu esti multumit de el.

Produsele noastre vin insotite cu garantia returnarii sumei in 21 zile (14 zile In care puteti folosi produsul + 7 zile in care ne puteti contacta pentru returul produsului).

Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul privind procesul de vanzare la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 21 zile de la data comenzii. In aceasta situatie, costurile si cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Produsele se pot returna numai in aceeasi conditie fizica in care v-a fost livrat:

Cazul 1. Daca ati achizitionat o cutie SlimSun – 60 capsule, clientul este obligat sa returneze catre SlimSun SRL doar materialele primite impreuna cu produsul ( voucherul primit cadou la achizitie, sau orice alta promotie/cadou inclus in pret).

Cazul 2. Daca ati achizitionat 2 cutii SlimSun – 120 capsule, clientul este obligat sa returneze a doua cutie neutilizata in ambalajul original, fara urme de utilizare si cu documentele, materialele si prospectul care l-au insotit, inclusiv voucherul primit cadou la achizitie, sau orice alta promotie/cadou inclus in pret.

Garantie 21 zile

Comandati SlimSun cu toata increderea, iar pierderea in greutate este garantata.

Produsele noastre vin insotite de garantia returnarii sumei de bani, in termen de 21 zile.

Daca sunteti nemultumit de administrarea SlimSun, pentru ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor dumneavoastra sau indiferent de motiv, in baza garantiei puteti solicita rambursarea sumei de bani.

Chiar daca produsele sunt utilizate partial, noi vom aproba cererea dumneavoastra de rambursare a banilor, atata timp cat cererea o trimiteti in termen de 21 zile de la data comenzii.